Futbol

Costa'dan eleştirilere cevap!

23 Ekim 2015 Cuma 16:45 - Son Güncelleme 23 Ekim 2015 Cuma 16:52

Chelseali Diego Costa hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin Brezilya asıllı İspanyol futbolcusu Diego Costa, bu sezon agresif performans sergilediği yönündeki eleştirilere yanıt verdi.

İngiliz basınına yaptığı açıklamada tutkulu ve agresif futbolundan vazgeçmeyeceğini belirten 27 yaşındaki golcü, "Ben bir melek değilim, kimsenin bana kanat takmaya çalışmasına gerek yok. Mücadeleci oyun tarzım değişmeyecek" ifadelerini kullandı.

Bu sezon agresif tavırları sebebiyle iki kez üçer maç ceza alan Costa, sahada mücadele edip elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını vurgulayarak, "Maç bittiğinde herkes gibi ailem ve arkadaşlarımla vakit geçiren normal bir insanım ancak sahaya çıktığımda günlük hayatımdaki gibi olamam" dedi.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'yla oyuncular arasında bir problem olmadığını belirten Diego Costa, "Bu sezon işler iyi gitmiyor olabilir ama sorun soyunma odasında değil. Takım içinde uyum çok iyi. Burada geçirdiğim süre boyunca tek tartışmaya dahi tanık olmadım. Normalde her takımda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir ama burada bir kez bile olmadı" değerlendirmesinde bulundu.

Geçen yıl 20 gol atarak takımının lig ve kupa şampiyonluğunda pay sahibi olan Costa, bu sezon 10 maçta 3 gol kaydetti.

Sıradaki Haber
UEFA'dan MHK Başkanı'na görev
Yükleniyor lütfen bekleyiniz