Futbol

Coutinho'nun geleceği belirsiz

25 Nisan 2020 Cumartesi 15:31 - Son Güncelleme 26 Nisan 2020 Pazar 09:56

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih'te forma giyen Philippe Coutinho, ameliyat oldu. Bavyera ekibi, oyuncunun durumunun iyi olduğunu açıkladı. 27 yaşındaki yıldız ismin gelecek yıl hangi takımda oynayacağı ise belirsizliğini koruyor.

 Adı sık sık transfer dedikodularıyla anılan Philippe Coutinho, ameliyat edildi. Bayern Münih'te forma giyen Brezilyalı oyuncu, sağ ayak bileğinden operasyon geçirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun ameliyatının başarılı geçtiği belirtildi.

Coutinho'nun yaklaşık 2 hafta sonra antrenmanlara başlayacağı ifade edildi. Philippe Coutinho'nun ismi önümüzdeki sezon için bir çok kulüple yan yana yazılıyor. Bu kulüplerin başında ise Lampard ile yeni bir yapılanmaya giren Chelsea öne çıkıyor.

Yeniden Premier Lige dönmek istediği bilinen Coutinho'nun da maviler ile anlaşmak istediği gelen haberler arasında. Bayern Münih'in Barcelona'dan kiraladığı Brezilyalı futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanması beklenmiyor.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Londra ekibinin kısa zaman içinde Katalanlara teklif götüreceği konuşuluyor. Barcelona, Coutinho için 90 milyon avronun altında gelecek teklifleri kabul etmeyeceğini açıklamıştı.

Ancak Chelsea'nin pazarlık yaparak bu bedeli aşağı çekebileceği gelen haberler arasında. 

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Efsane isimden Mesut Özil'e destek
Yükleniyor lütfen bekleyiniz