Futbol

Denizli kaybetti, Kurtar 1 puanla yetindi

27 Nisan 2014 Pazar 20:40 - Son Güncelleme 27 Nisan 2014 Pazar 20:44

Denizli'nin ve Kurtar'ın takımları haftayı puan kayıpları ile tamamladı.

Azerbaycan Topaz Premier Ligi'nde Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Hazar Lenkeran, İnter takımına 3-0 yenildi, teknik direktörlüğünü Güvenç Kurtar'ın yaptığı Revan Bakü, AZAL ile 0-0 berabere kaldı.

Hazar Lenkeran, ligin 32. haftasında 2. sırada bulunan İnter takımına konuk oldu. Bakü Şefa Stadı'nda oynanan maçı ev sahibi takım 3-0 kazandı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizli, son haftalarda iyi de oynasalar kötü de oynasalar kaybettiklerini, bugün de kazanmaları gereken bir oyun sonucunda yenildiklerini söyledi.

Bu psikolojiyle kazanılamayacağını belirten Denizli, "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Başarısızlık serisini kıramadık. Hedefimiz kupaydı maalesef orada da yarı finalde elendik. Ligde de şampiyonluk iddiamız yok fakat maçlarımızı kazanmalıyız. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Yerli futbolcumuz çok az. Transfer yapmamız lazım" diye konuştu.

-Kurtar, tek puanla yetindi-
Güvenç Kurtar'ın takımı Revan Bakü ise 8. sırada bulunan AZAL'a konuk oldu. AZAL Arena Stadı'nda oynanan maç golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Kurtar, basın toplantısında yaptığı açıklamada, kendileri için çok önemli bir karşılaşmada tek puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Kupadan elendikten sonra tüm düşüncelerini lige yönelttiklerini belirten Kurtar, "Kazanmak istiyorduk fakat olmadı. Her iki takım da gol pozisyonları yakaladı. AZAL son zamanlar iyi oynuyor. Önümüzde dört oyun daha var. Bu oyunların hepsini kazanmak için oynayacağız" dedi.

10 takımlı ligde 7. sırada bulunan Hazar Lenkeran'ın 39, son sırada bulunan Revan Bakü'nün ise 19 puanı bulunuyor.

Sıradaki Haber
Chelsea kazandı, zirve yarışı kızıştı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz