Futbol

Devlerin dansı

23 Aralık 2013 Pazartesi 16:14 - Son Güncelleme 23 Aralık 2013 Pazartesi 16:34

Arsenal - Chelsea maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi Chelsea, İngiltere Premier League'de zirveden inmek istemeyen Arsenal ile karşılaşacak.

Chelsea'ye karşı oynadığı son 3 maçı da kaybeden Arsenal, kendi evindeki bu müsabakayı kaybederse Ağustos'tan bu yana ilk kez zirveden inecek.

Arsenal'in savunmasında görev yapan Laurent Koscielny, sakatlığından dolayı oynayamayacak. Jack Wilshere'in iki maçlık cezası bu karşılaşmayla başlıyor ancak Lukas Podolski'nin oynayabileceği belirtiliyor.

Chelsea'de de Branislav Ivanovic cezasını tamamladı. Bu, Cesar Azpilicueta'nın solda görev yapacağı ve Ashley Cole'un da yedekler arasındaki yerini alacağı anlamına geliyor. Michael Essien'in de kart cezası bulunuyor.

Karşılaşma, Arsenal'ın şampiyonlukta ne kadar iddialı olduğunu göstermesi bakımından büyük önem taşıyor. Ayrıca Manchester City karşısında alınan 6-3'lük ağır yenilgiyi bir nebze olsun unutturma imkanı doğacak. Chelsea'nin formda bir santrafor olmadan göstereceği performans merakla bekleniyor. Chelsea'de 2013 yılı boyunca bir santraforun deplasmanda gol atamamış olması dikkatlerden kaçmıyor.

Karşılaştırma

Arsene Wenger'in Jose Mourinho'ya karşı hiç galibiyetinin bulunmaması dikkat çekiyor. Fransız Menajer, Portekizli meslektaşı karşısında ligde ve kupada 4 beraberlik, 5 de yenilgi aldı.

Ayrıca Chelsea, son üç karşılaşmayı da kazanmayı bildi.

Maç hangi kanalda?

Emirates Stadı'ndaki maç saat 22.00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı yayınlayacak diğer uluslararası kanallar ise şöyle:

+ Sport (France) , C+ Sport (Poland) , Sky Sports 1 (uk) , SuperSport 3 [Za] , Viasat Football (Swe) , Sky Sport 1 (germany) / HD1 , Digi Sport 1 (hun) , Al Jazeera Sport +9 , Al Jazeera Sport +10 , C+ Futbol (Spain) , LİG TV 3 / HD , Sport 1 HD (Israel) , TV3 Sport 2 (den) / HD , Fox Sports 2 HD (ned) , Duhok TV , Fox Sports (italy) / HD , TV2 Sport Premium 2 HD , Slovak Sport TV2 , SuperSport MaXimo 1 , Benfica TV2 , MTV Sport 1 (finland)

Sıradaki Haber
Vural'ın Premier Lig hayali suya düştü!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz