Futbol

Diego Costa'nın şanssızlığı

11 Kasım 2013 Pazartesi 21:58 - Son Güncelleme 11 Kasım 2013 Pazartesi 22:01

İspanya milli takımını tercih eden Costa sakatlığından dolayı kadrodan çıkarıldı

İspanya'nın, 16 ve 19 Kasım tarihlerinde Ekvator Ginesi ve Güney Afrika ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosuna çağırılan Diego Costa, lig maçında sakatlanınca, milli takım formasını giyme şansını kaybetti.

İspanya Futbol Federasyonu, Atletico Madrid'in deplasmanda Villarreal ile oynadığı lig maçı sonrasında Diego Costa'nın sağ bacak kaslarında küçük bir yırtılma tespit edildiğini duyurdu.

Atletico Madrid'in kulüp doktoru Jose Maria Villalon ve İspanya Milli Takım doktoru Oscar Luis Celada denetiminde bir dizi sağlık kontrolünden geçirilen Costa'nın en az 1 hafta dinlenmesi gerektiği bildirildi. İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, Diego Costa'nın yerine Juventus'ta forma giyen Fernando Torres'i kadroya çağırdı. Del Bosque, aynı şekilde sakatlığı bulunan Cesc Fabregas'ı da kadrodan çıkartıp, yerine Barcelona'dan Marc Bartra'yı almıştı.

Bu yıl içinde 2 hazırlık maçında Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Diego Costa, ortaya koyduğu iyi futbol nedeniyle İspanya Milli Takımı kadrosuna davet edilmişti. Hem Brezilya hem İspanyol vatandaşı olan Costa, henüz Brezilya Milli Takımı ile resmi bir maçta oynamadığı için tercihini değiştirerek, İspanya Milli Takımı formasını giymeye karar vermişti.

Sıradaki Haber
Juventus'a tribün kapama cezası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz