Futbol

Dortmund'un yıldızı Barça'yı şaşırttı!

23 Ekim 2013 Çarşamba 20:20 - Son Güncelleme 23 Ekim 2013 Çarşamba 20:23

Hummels, Barcelona'ya transfer olacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Borussia Dortmund defansının vazgeçilmez ismi Mats Hummels, Barcelona'ya transfer olacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Borussia Dortmund'un son yıllarda elde ettiği başarılardaki önemli pay sahiplerinden olan Alman Milli defans oyuncusu Mats Hummels, spekülasyonlara son noktayı koydu.

Bayern'in yanı sıra özellikle Barcelona ile adı sıkça anılan 25 yaşındaki futbolcu, Sky Deutschland'a yaptığı açıklamada, "Çıkan bu hikayelerin hiçbiri gerçek değil. Elbette tüm oyuncularla ilgili spekülasyonlar ortaya atılacaktır. Ancak ne ben ne de Borussia Dortmund konuyla ilgili hiçbir şey bilmiyoruz. Bunlar sadece dedikodudan ibaret" dedi.

İspanyol medyası, Barcelona'nın başarılı defans oyuncusu için Borussia Dortmund ile 30 milyon Pound bonservis bedeli karşılığında anlaştığını ve transferin sezon sonunda tamamlanacağını iddia etmişti.

Alman yıldız, istikrar sembolü olduğu Borussia Dortmund'da toplam 155 Bundesliga maçında görev alırken, 13 gol atıp 9 da asist yaptı.

Euro 2012'de Almanya Milli takımının oynadığı tüm maçlarda dakika kaçırmadan görev alan Hummels, alt yapısından yetiştiği Bayern Münih'ten 2008 Ocak'ta Borussia Dortmund'a transfer olmuştu. 2009 Avrupa U-21 şampiyonu olan Almanya Milli takım formasını giyen defans oyuncusu, A Milli takımda ise 26 maça çıktı (Kaynak: goal.com)

Sıradaki Haber
Rooney Mesut'u önermiş
Yükleniyor lütfen bekleyiniz