Futbol

Drogba'dan Mourinho'ya büyük övgü!

19 Aralık 2013 Perşembe 17:26 - Son Güncelleme 19 Aralık 2013 Perşembe 17:30

"Mourinho benim için çok özel."

İngiltere'de yayın yapan The Sun'a konuşan Drogba, kariyerine büyük bir ivme kazandıran Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho'nun kendisi için özel olduğunu söyledi.

Chelsea'nin kendisi ile ilgilendiği dönemde Mourinho ile arasında geçen diyalogdan bahseden tecrübeli golcü, "Thierry Henry ve Ruud van Nistelrooy gibi büyük bir forvet olmak istiyorsan benimle Chelsea'de çalışmalısın’ dedi. O zaman ben Fransa Ligi'nde iyi bir futbolcuydum ama o beni Avrupa'nın en iyilerinden biri yaptı. Bu nedenle Jose için dünyanın sonuna gidebilirim" diye konuştu.

Başarılı teknik adamın futbol görüşüne hayran olduğunu dile getiren ve Mourinho'nun yöntemlerinin birçok futbolcunun hayatını değiştirdiğini belirten Drogba, "Mourinho gelmeden Chelsea'de iyi futbolcular vardı. Ancak o, iyi oyuncuları kazanan futbolculara dönüştürdü. Sadece maçı kazanmayı düşünür hale geldik" dedi.

Kulübe gelen çoğu teknik direktörü "Kazanmaya çalışacağız ama zor olacak" dediğini, Mourinho'nun ise sadece kazanmaya odaklandığını vurgulayan Galatasaray'ın golcüsü, "Bu onu "özel bir kişi" yapıyor" ifadelerini kullandı.

(Ajansspor)

İLGİLİ VİDEOLAR

Didier Drogba
Didier Drogba Hakkında
  • Kulüp :Galatasaray
  • Değeri :15.000.000 $
  • Yaş :34
Sıradaki Haber
Real Madrid'e Sergio Ramos müjdesi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz