Futbol

Drogba'nın dedikodusu bile heyecanlandırdı

06 Ağustos 2014 Çarşamba 14:21 - Son Güncelleme 06 Ağustos 2014 Çarşamba 15:26

Cahill: "Drogba'nın geri dönme dedikoduları bile beni heyecanlandırdı"

 İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin savunma oyuncusu Gary Cahill, Londra takımıyla anlaşan Didier Drogba'nın takıma geri dönme dedikodularının bile kendisini o dönemde heyecanlandırdığını söyledi.

İngiliz basınına konuşan 28 yaşındaki İngiliz futbolcu, "Drogba'nın geri dönme dedikoduları bile beni heyecanlandırdı. Bunun gerçekleşmesi harika. Takıma büyük katkısı olacaktır" değerlendirmesini yaptı.

36 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcunun golcülüğünün yanı sıra güçlü bir kişiliğinin olduğunu dile getiren Cahill, "Oyun sırasında birçok şey yapabilen birinin soyunma odasında ve sürekli etrafınızda olması harika. O, kulüpte bir rol model. Ayrıca bu sezon başarmak istediklerimiz açısından mükemmel bir kişilik. Genç futbolcular da ondan çok yararlanacaktır" ifadelerini kullandı.

2004-2012 yılları arasında Chelsea forması giyen Drogba, Londra ekibinde 157 gol atarken, Premier Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, İngiltere Lig Kupası ve Federasyon (FA) Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Londra ekibi, transfer döneminde Atletico Madrid'den Diego Costa ve Filipe Luis ile Barcelona'dan Cesc Fabregas'ı da kadrosuna katmıştı.

Sıradaki Haber
Xavi "tamam" dedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz