Futbol

Drogba'ya talip var!

16 Kasım 2015 Pazartesi 13:36 - Son Güncelleme 16 Kasım 2015 Pazartesi 13:45

Drogba, transfer iddialarında en çok konuşulan isimlerin başında yer alıyor.

İlerleyen yaşına rağmen kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam eden Fildişi Sahilli oyuncu için taliplilerin sayısı artıyor. 
 
Son olarak Arjantin takımı Son Lorenzo, Montreal ile sözleşmesi Aralık ayında bitecek olan Drogba'yı kadrosuna katmak istiyor.
 
Montreal'de iyi bir performans sergileyen Drogba için İngiliz basını da geçtiğimiz günlerde bomba bir iddiada bulunmuştu. 
 
Ada gazeteleri, sezonun ikinci yarısında Drogba’nın Chelsea formasını giyebileceğini yazmıştı. 
 
Tecrübeli futbolcu ise kesin bir dille Chelsea’ye geri dönmeyeceği açıkladı.İlerleyen yaşına rağmen kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam eden Fildişi Sahilli oyuncu için taliplilerin sayısı artıyor. 
İlerleyen yaşına rağmen kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam eden Fildişi Sahilli oyuncu için taliplilerin sayısı artıyor. Son olarak Arjantin takımı San Lorenzo, Montreal ile sözleşmesi Aralık ayında bitecek olan Drogba'yı kadrosuna katmak istiyor.
 
Montreal'de iyi bir performans sergileyen Drogba için İngiliz basını da geçtiğimiz günlerde bomba bir iddiada bulunmuştu. 
 
Ada gazeteleri, sezonun ikinci yarısında Drogba’nın Chelsea formasını giyebileceğini yazmıştı. Tecrübeli futbolcu ise kesin bir dille Chelsea’ye geri dönmeyeceğini açıkladı.
Sıradaki Haber
Raul şampiyonlukla veda etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz