Futbol

Dündar Keşaplı'ya bir ödül daha

08 Aralık 2021 Çarşamba 13:16 - Son Güncelleme 08 Aralık 2021 Çarşamba 13:45  |  Kaynak : TRT SPOR

İtalya Spor Yazarları Derneği’nin (USSI) düzenlediği ödül töreninde TRT SPOR İtalya muhabairi Dündar Keşaplı sporda yılın “En Başarılı Yabancı Muhabir” ödülüne layık görüldü.

İtalya Spor Yazarları Derneği'nin kuruluşunun 75. yıl dönümü vesilesiyle, Napoli kentinde bir ödül gecesi düzenlendi.

İtalyan spor camiasından, iş, sanat, siyaset dünyasına kadar pek çok ünlü ismin katıldığı törende, 30 yılı aşkındır İtalya’da yaşayan Türk gazeteci Dündar Keşaplı'ya spor dalında “En Başarılı Yabancı Muhabir” ödülü verildi.

Keşaplı, ödülünü İtalya Spor Yazarları Derneği başkanı Gianfranco Coppola’nın elinden aldı. Dündar Keşaplı, kendisini ödüle layık gören dernek yönetimine teşekkür etti.

Yaptığı konuşmada “Onca yıl sahada fedakarca ,Türkiye’nin önde gelen prestijli kurumlarına muhabir olarak çalıştıktan sonra böyle bir ödülü almak benim için büyük bir onur” dedi.

Bugüne kadar Ronaldo, Platini, Roberto Carlos, Alessandro Del Piero, Lionel Messi, Ronaldinho, Totti gibi önemli yıldız isimlerle özel röportajlara imza atan Keşaplı, bu yıl ayrıca Uluslararası Spor Basın Derneği (AIPS) ile USSI’nin birlikte yılın en çok özel habere imza atan gazetecilere verilen ’Özel Haber Ödülü’ne de layık görülmüştü. 

Sıradaki Haber
Konferans Ligi'nde son hafta heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz