Futbol

"Ebola adam değiliz"

02 Şubat 2015 Pazartesi 10:46 - Son Güncelleme 02 Şubat 2015 Pazartesi 10:50

Gana'ya mağlup olan Gine Milli Takımı, ülkesine gururlu dönüyor.

2015 Afrika Uluslar Kupası'nda Gana'ya yenilip yarı final hakkını elde edemeyen Gine Milli Takımı, ülkesine gururlu dönüyor.

"Gine onlarla gurur duyabilir"

Ekvator Ginesi'nde devam eden turnuvanın çeyrek final maçında Gana'ya 3-0 mağlup olup kupaya veda eden Gine'nin Fransız Teknik Direktörü Michel Dussuyer, ülkelerindeki Ebola virüsü nedeniyle yaşadıkları zorlukları hatırlatarak, "Oyuncularım her şeye rağmen çok iyi mücadele etti. Gine onlarla gurur duyabilir" dedi.

Kevin Constant'tan Ebola yorumu

Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant da Ebola'nın Gine'yi olumsuz etkilediğini vurgulayarak, "Ancak futbol ve Afrika Uluslar Kupası sayesinde ülkem dünyaya sadece Ebola ile değil, değerleri, saygısı ve halkıyla da adını duyurdu" diye konuştu.

"Gine için iyi bir imaj bırakmaktan gururluyuz"

Futbolcu Boubacar Fofana ise "Grup karşılaşmalarında bile kimse kazanmamızı istemiyordu ancak bunu başardık. Çeyrek finale kadar çıkmaktan ve Gine için iyi bir imaj bırakmaktan gururluyuz" ifadelerini kullandı.

"Ebola adam değiliz"

"Ebola adam değiliz" diyen Abdoul Razzagui de Gine'nin Ebola'dan ibaret olmadığını, futbolu seven ve damgalanmaması gereken insanların bulunduğu bir ülke olduğunu kaydetti.

Sıradaki Haber
F.Bahçe için Quaresma iddiası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz