Futbol

Efsane Vicente Calderon'da

04 Ocak 2015 Pazar 16:22 - Son Güncelleme 04 Ocak 2015 Pazar 16:44

Torres basın mensuplarının ve taraftarların karşısına çıktı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid'in İtalya'nın Milan takımından kiraladığı eski golcüsü Fernando Torres basın mensuplarının ve taraftarların karşısına çıktı.

Vicente Calderon Stadı'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, Torres'in yanı sıra Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, Atletico Madrid Futbol Direktörü Jose Luis Caminero, futbolcunun arkadaşları ve ailesiyle çok sayıda basın mensubu hazır bulundu.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kariyerine başladığı Atletico Madrid'e 1,5 yıllığına kiralanan 30 yaşındaki İspanyol futbolcu, takımında giyeceği 19 numaralı forma ile basın mensuplarına poz verdi. Daha sonra kendisini görmeye gelen yaklaşık 40 bin kişinin önünde Vicente Calderon Stadı'nın çimlerine ayak basan Torres, topla kısa bir gösteri yaptıktan sonra taraftarlara imzalı top dağıttı.

Toplantı sırasında açıklamalarda bulunan Cerezo, Torres'in takıma dahil olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, tecrübeli futbolcunun Atletico Madrid'e katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Torres ise transferinde emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, elinden geleni yapıp "aşık olduğu" takımının başarısında rol oynamak istediğini kaydetti.

Altyapısından yetiştiği Atletico Madrid'de forma giydiği 6 sene boyunca gösterdiği başarılı performansla kaptanlığa kadar yükselen Torres, takımıyla çıktığı 244 maçta 91 gol atmıştı. 2007'de 38 milyon avro karşılığında İngiltere'nin Liverpool ekibine transfer olan golcü oyuncu, 2011'de ise 58 milyon avro bedelle Chelsea'nin yolunu tutmuştu. "Maviler"de beklenen performansın altında kalan Torres, sezon başında Milan'a kiralanmış, daha sonra bonservisiyle birlikte İtalyan ekibinin kadrosuna dahil olmuştu.

Torres, bu sezon Milan formasıyla çıktığı 10 maçta 1 gol attı.

AA

Sıradaki Haber
Anzhi'yi sarsan ölüm!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz