Futbol

Emre Can: Sarri bana hak ettiğim şansı hiç vermedi

20 Nisan 2020 Pazartesi 00:52 - Son Güncelleme 20 Nisan 2020 Pazartesi 00:59

Emre Can, Maurizio Sarri'nin Juventus'ta kendisine yeterince şans vermediğini belirtti. Başarılı oyuncu, Cristiano Ronaldo için de "Çok büyük bir profesyonel. Bütün hayatı futbol" dedi.

Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman futbolcusu Emre Can, hakkında merak edilen konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Deneyimli oyuncu, Juventus'ta teknik direktörü Maurizio Sarri'nin kendisine yeterince şans vermediğini söyledi.

Emre Can, "Geçen sezon Juventus'un önemli bir parçasıydım. Şampiyonluğu hak etmiştik, Şampiyonlar Ligi'nde de çok iyi maçlar çıkarmıştım; ancak Sarri bana hak ettiğim şansı hiç vermedi. Torino'da harika zamanlar geçirsem de kariyerimdeki bu süreç tamamen bitti" şeklinde konuştu.

Eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya da değinen 26 yaşındaki futbolcu, "Bugün bulunduğu yere tesadüfen ulaşmadığını söyleyebilirim. Çok büyük bir profesyonel. Bütün hayatı futbol" ifadelerini kullandı.

Dortmund'un yıldızı Jadon Sancho için ise övgü dolu sözler kullanan Emre Can, "Onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu Dortmund'a transfer olmadan önce de biliyordum; fakat burada dünya çapında bir oyuncu olduğunu gördüm. Belki de kendi jenerasyonunun en iyi oyuncusu..." dedi.

Juventus'ta umduğunu bulamayan Emre Can, sezon başında Borussia Dortmund'a kiralanmıştı.

Yıldız ismin sözleşmesinde 25 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Brescia'nın başkanı koronavirüse yakalandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz