Futbol

En iyi seçenek Chelsea'den ayrılmak

18 Kasım 2013 Pazartesi 14:30 - Son Güncelleme 18 Kasım 2013 Pazartesi 14:37

Chelsea'nin futbolcusu Hazard, takım arkadaşı De Bruyne'na bu öneriyi yaptı.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'nin kanat oyuncusu Eden Hazard, takım arkadaşı Kevin De Bruyne'un, 2014 FIFA Dünya Kupası'nda oynamak istiyorsa Chelsea'den ayrılıp forma şansı bulabileceği bir takıma gitmesinin, kendisi açısından en doğru tercih olacağını savundu.

Hazard, Belçika'nın VRT kanalına yaptığı açıklamada, 2014 Dünya Kupası elemelerinde Belçika Milli Takımı'nın en golcü ismi olmasına rağmen geçen yıl kiralık gittiği Werder Bremen'den sonra bu sezon döndüğü kulübü Chelsea'de yalnızca 4 maçta forma şansı bulan ve hiçbir maçta 90 dakika sahada kalamayan takım arkadaşı ve vatandaşı Kevin De Bruyne'u değerlendirdi.

Sezon boyunca forma giyemeyen bir oyuncunun, Dünya Kupası'nda oynamasının çok zor olduğunu ifade eden Hazard, "Kevin'dan en iyisini almak istiyorsak Chelsea'den ayrılmasının, onun adına en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum" dedi.

22 yaşındaki De Bruyne'un, ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde Almanya 1. Ligi (Bundesliga) takımlarından birine gidebileceği öne sürülüyor.

Sıradaki Haber
(VİDEO) Modern kölelik iddiası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz