Futbol

Eski öğrencisini öve öve bitiremedi

13 Kasım 2013 Çarşamba 17:34 - Son Güncelleme 13 Kasım 2013 Çarşamba 17:44

Jose Mourinho, eski öğrencisi Cristiano Ronaldo'yu göklere çıkardı.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, eski öğrencisi ve vatandaşı Cristiano Ronaldo'yu öve öve bitiremedi ve kariyeri boyunca çalıştığı en profesyonel kişi olarak Ronaldo'yu işaret etti.

Geçen sezon Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a elenmesinin ardından Ronaldo'nun Mourinho'yu hedef alması ve "Ben başkaları gibi kendimi düşünen biri değilim. Tek amacım kulübün başarılı olması." sözlerinden sonra da ikili arasındaki bağlar İspanyol basınına göre kopmuştu. İkili, sezon başında Chelsea ve Real Madrid arasında oynanan hazırlık maçında da birbirlerine karşı soğuk bir görüntü çizmişlerdi.

“Tanıştığım en profesyonel oyuncu”
Fakat Jose Mourinho, France Football'a yaptığı açıklamalarda eski öğrencisi hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Portekizli teknik adam, "Kariyerim boyunca başıma gelen en güzel şey Ronaldo'yu çalıştırmaktı. Tanıştığım en profesyonel oyuncu Ronaldo" sözlerini sarf etti.

“Hiçbir problemim yok"
Mourinho, Ronaldo ile şahsi bir sorunu olmadığını da "Bir teknik adam ve oyuncu arasında görüş farklılıkları olabilir. Ama o dönem yaşananlar zaten ortada. Benim hiçbir problemim yok" diyerek ortaya koydu.

Sıradaki Haber
Fırat Aydınus'a özel maçta görev
Yükleniyor lütfen bekleyiniz