Futbol

Falcao, Dünya Kupası için umutlu

28 Ocak 2014 Salı 12:02 - Son Güncelleme 28 Ocak 2014 Salı 12:03

Falcao, Dünya Kupası'nda oynama olasılığı az olmasına rağmen umutlu...

Kolombiyalı golcü oyuncu Radamel Falcao, sakatlığının FIFA Dünya Kupası'na kadar düzeleceği konusunda iyimser olduğunu söyledi.

Sol dizinden ameliyata alındığı Portekiz'in Porto kentindeki hastanede basın toplantısı düzenleyen Falcao, "Her şeyin yoluna gireceğine ikna oldum ve Dünya Kupası'nda oynayarak elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum" dedi.

Doktorların kendisiyle sağlık durumu hakkında konuştuğunu ve Brezilya'da 12 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Dünya Kupası'na katılma şansının çok düşük olduğunun farkında olduğunu belirten Falcao, "Turnuvada oynama şansım yüzde 10, 20 ya da 50'ymiş, umrumda değil. Şansımı zorlayacağım" diye konuştu.

Falcao, Dünya Kupası'nda yer almanın en büyük hayali olduğunu vurgulayarak, "Bunu gerçekleştirmek için her gün çalışacağım. Daha çok duygusal durumumla başa çıkmam gerek. Şüphesiz, zaman bu sefer benden yana değil. Yine de bu durumdan çıkış şansım var, umudum bu yönde" değerlendirmesinde bulundu.

Brezilya'ya gitmek için tedavi sürecini kısaltmayacağının altını çizen Falcao, iyileşmek için doktorların kendisine uygun gördüğü yöntemleri yerine getireceğini söyledi.

Kolombiya Milli Takımı'nın ve Monaco'nun yıldızı Falcao'nun tedavi süresinin, 6 ayı bulacağı belirtiliyor. Monaco ile Chasselay arasında oynanan Fransa Kupası (Coupe de France) karşılaşmasında Türk asıllı oyuncu Soner Ertek'in sakatladığı oyuncunun, sol ön çapraz bağları yırtılmıştı.

Etiketler : Radamel Falcao
Sıradaki Haber
Racingli futbolcular rest çekti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz