Futbol

Fernando Torres hastaneye kaldırıldı

03 Mart 2017 Cuma 09:23 - Son Güncelleme 03 Mart 2017 Cuma 09:34

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 25'inci haftasında Deportivo-Atletico Madrid maçında çok sert bir şekilde yere düşen İspanyol futbolcu Fernando Torres, kafa travması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Karşılaşmanın 83'üncü dakikasında Deportivolu futbolcu Bergantinos tarafından ensesine sert bir darbe alarak yere düşen Fernando Torres, her iki takımın futbolcuları, teknik heyetleri ve taraftarlara korkulu anlar yaşattı.

Aldığı darbeyle hemen yere düşen ve hareket etmeden duran İspanyol futbolcuya ilk müdahaleyi takım arkadaşları yapmaya çalıştı. Atleticolu iki oyuncu, Fernando Torres'in ağzını açarak nefes almasını kolaylaştırmaya çalıştı. Bu sırada bazı futbolcuların büyük bir endişeyle olanları izlediği görüldü.

Sağlık görevlilerinin müdahalesiyle hemen sedye ile ambulansa konulan Torres'in, stada en yakın bir hastanenin acil servisine götürüldüğü bildirildi.

İspanyol futbolcunun ambulanstayken kendine geldiği, hastanede de zihninin açık ve sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi. Torres'in sabaha kadar hastanede müşahede altında tutulacağı açıklandı.

- Maç 7 dakika uzadı

Maçın sonlarına doğru Torres'in yaşadığı olaydan dolayı karşılamada 7 dakika uzatma oynandı. 1-1 sona eren maçta Deportivo 13'üncü dakikada Andone ile öne geçerken, Atletico Madrid'in beraberlik golü 68'inci dakikada Antoine Griezmann'dan geldi.

Yeni teknik direktörü Pepe Mel ile ilk maçına çıkan Deportivo'da Emre Çolak ilk 11'de forma giyerek, 76'ncı dakikada yerini Bergantinos'a bıraktı.

La Liga'da 25'inci hafta sonunda Atletico Madrid 46 puanla 4'üncü, Deportivo ise 20 puanla 17'nci sırada kaldı.

Sıradaki Haber
Colin Kazım ırkçılıktan şikayetçi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz