Futbol

FLAŞ: "Arda, Mesut ile takas edilecek..!"

25 Mart 2016 Cuma 14:49 - Son Güncelleme 25 Mart 2016 Cuma 15:39

Barcelona'nın Mesut Özil için Arda Turan'ı takasta kullanacağı iddia ediliyor.

Transfer dönemi henüz başlamadı ama iddialar şimdiden gündemi meşgul ediyor. İngiltere ve İspanya basını, Barcelona'nın sezon sonunda Mesut Özil için Arda Turan ya da Munir Haddad'ı takasta kullanabileceğini iddia etti.

Transfer dönemi başlamadan Avrupa medyası, iddiaları sıralamaya başladı. İngiliz ve İspanyol basını, Barcelona'nın Mesut Özil için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu yazdı.

İspanyol As gazetesi, Katalan kulübünün teknik sekreteri Roberto Fernandez'in Arsenal'li yıldız oyuncu Mesut Özil için bir rapor hazırladığını iddia etti. Haberde; "Barcelona transfer dönemi başlar başlamaz Özel için düğmeye basacak" denildi.

Takasta Arda'nın ismi de konuşuluyor

Haberdeki ilginç bir detay ise Katalan ekibinin transferin ekonomik yükünü azaltmak için Arda Turan, Munir Haddad ya da Sandro'yu takas olarak kullanmayı düşünmesi.

48 saat sıkıntısı!

Özil'in sözleşmesindeki bir madde, olası Barcelona transferini çıkmaza sokabilir. Arsenal, yıldız oyuncuyu herhangi bir İspanyol takıma satmak isterse bunu 48 saat önceden Real Madrid'e bildirmek durumunda.

Real, istenilen ücreti ödeyip, oyuncuyu tekrar kadrosuna katabilir ya da rıza gösterip yıldız oyuncunun rakibine gitmesine göz yumabilir.

Sıradaki Haber
Futbol dünyasından bir yıldız kaydı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz