Futbol

Flaş iddia! Neymar dönmek istiyor

10 Mart 2018 Cumartesi 11:34 - Son Güncelleme 10 Mart 2018 Cumartesi 12:10

Adı uzun bir süredir Real Madrid'le anılan Paris Saint Germain'in yıldızı Neymar hakkında Katalan basının gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı.

Paris Saint Germain'in geçtiğimiz yaz 222 milyon avroluk rekor bir bedelle Barcelona'dan kadrosuna kattığı Neymar hakkında flaş bir gerçek ortaya çıktı.

Takımının Olympique Marsilya ile oynadığı lig maçında geçirdiği sakatlığın ardından uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Neymar'ın adı uzun bir süredir Real Madrid'le anılsa da Katalan medyasından aksi yönde bir iddia geldi.

El Mundo Deportivo gazetesi, Brezilyalı süperstarın Barcelona yönetimine PSG'den ayrılarak yeniden Camp Nou'ya dönmek istediğini ilettiğini iddia etti.

Haberde Fransa Ligue 1'in kalitesini tahmin ettiğinden daha düşük bulan yıldız futbolcunun eski kulübne geri dönmek için nabız yokladığı kaydedildi.



Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde ise düzenlediği son basın toplantısında Neymar'ın hakkındaki iddialara yanıt verdi. 

Valverde, "Açıkçası bu haberlerin nereden geldiğini bilmiyorum ancak bu tam bir fantezi. Spekülasyonlar üzerine konuşmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.
 

Sıradaki Haber
Cenk Tosun'a hocasından tam destek
Yükleniyor lütfen bekleyiniz