Futbol

'Fransa'da çalışmak isterim'

19 Şubat 2019 Salı 10:00 - Son Güncelleme 19 Şubat 2019 Salı 10:02

Kariyerinde Portekiz, İtalya, İspanya ve İngiltere'de çalışan Jose Mourinho, farklı kültürleri tanımayı çok sevdiğini söyleyerek Fransa'da çalışabileceğini ifade etti.

Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olarak gösterilen Jose Mourinho, kariyerinde dört ülkede çalıştı: Portekiz, İtalya, İspanya ve İngiltere. 

Bu dört ülkede tam 25 kupa kazanan ve son olarak Manchester United'dan kötü sonuçlar nedeniyle gönderilen Jose Mourinho için sıradaki rota Fransa olabilir.

Portekizli teknik adam Fransa Ligi'nde hafta sonu oynanan ve golsüz sona eren Lille-Montpellier maçını takip etti.

Maç sonunda ülkesinin Record Gazetesi'ne bir röportaj veren Mourinho "Kariyerimde 4 farklı ülkede çalıştım. Farklı kültürleri tanımak, farklı futbol ortamlarını görmek harika bir duygu. Öğrenmeyi çok seviyorum. Bir gün Fransa'da bir takım çalıştırabilirim" açıklamasını yaptı.

56 yaşındaki teknik adam yeni bir takım arayışları için şu an rahat olduğunu, ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini söyledi.

Mourinho, Porto, Inter, Chelsea ve Real Madrid ile önemli başarılar kazandı. 2.5 yıl çalıştığı Manchester United'da EFL Kupası, Community Shield ve UEFA Avrupa Ligi'ni kaldırdı.

Kaynak: TRT SPOR 

Etiketler : FransaJose Mourinho
Sıradaki Haber
Borussia Dortmund'a Nürnberg çelmesi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz