Futbol

Gabbiadini koronavirüs günlerini anlattı

22 Mart 2020 Pazar 15:40 - Son Güncelleme 22 Mart 2020 Pazar 15:48

Serie A’da koronavirüs teşhisi konan ilk isimlerden Gabbiadini, koronavirüs günlerini anlattı. İtalyan basınına konuşan Sampdorialı futbolcu “Benim bir şeyim yok diyerek virüsü insanlara bulaştırsaydım vicdan azabından yaşayamazdım" dedi.

İtalya’da koronavirüs futbol dünyasını da etkilemiş, farklı takımlardan oyuncuların virüse yakalandığı açıklanmıştı.

Bu isimlerden biri de Sampdorialı Manolo Gabbiadini'ydi...

İtalyan futbolcu koronavirüs günlerini ülkesi basınına anlattı...

Virüsün bulaşabileceğini hiç düşünmediğini söyleyen Gabbiadini, “Aniden ateşim yükseldi. Sampdoria takım doktorunu aradığımda bana test yapmamızı önerdi. Kendimi iyi hissediyordum ancak testim pozitif çıktı. 'Benim bir şeyim yok.' desem ve markete gitsem, birkaç meyve seçsem birçok yaşlı insana virüsü bulaştırırdım. Hayatım o andan itibaren zindana dönerdi, vicdan azabından yaşayamazdım." ifadelerini kullandı.

İtalyan futbolcu, Sampdoria’nın kendisine bu süreç destek verdiğini belirterek “Takımım beni bu zorlu süreçte ailenin bir parçası olarak gördü. Bu tip zorlu zamanlar, sizi daha iyi ve sağlam bir aile yapar." dedi.

Sosyal mesafenin korunması ve evde kalma konusunda uyarılar yapan Gabbiadini, “Koronavirüsün ne kadar ciddi bir problem olduğunun çok az insan farkında.Ciddiye almalıyız” diye konuştu.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Napoli'den tepki çeken karar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz