Futbol

Gareth Bale için çılgın rakam!

10 Ocak 2015 Cumartesi 21:10 - Son Güncelleme 10 Ocak 2015 Cumartesi 21:26

Real Madrid'in yıldızı Gareth Bale, yine rekor bir transfer iddiasıyla gündemde.

Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale, yine rekor bir transfer iddiası ile futbol dünyasının gündemine oturdu. İngiliz basınının iddiasına göre, Manchester United, Bale için Real Madrid'e 150 milyon Pound'luk bir teklif sundu.

2013 yılında 100 milyon Avro'luk rekor transfer ücreti ile Real Madrid'e giden Gareth Bale, yine uçuk rakamlı bir transfere imza atabilir.

İngiltere'nin saygın gazetelerinden Telegraph'ın haberine göre Manchester United, Bale için rekor bir teklif sundu.

Takıma iyi bir hücum oyuncusu katmak isteyen Louis van Gaal'in raporu doğrultusunda harekete geçen Ada ekibi, Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale için 150 milyon Pound'luk teklif yaptı.

"Real'de mutlu değil" iddiası

Haberde Real Madrid'in de bu teklifi kabul etmeye hazırlandığı ve transferin sezon sonunda gerçekleşebileceği ifade edildi.

Telegraph'ın İspanyol kaynaklarına dayandırarak verdiği bilgiye göre Bale'in teknik direktör Carlo Ancelotti ile sorun yaşadığı ve Madrid'de mutlu olmadığı vurgulandı.

Bale'in yerine Reus

Haberdeki iddialar arasında, Ancelotti'nin de Bale'i yüksek bir bonservis bedeli ile satıp, yerine Borussia Dortmund'dan Marco Reus'u alma hayali kurduğu belirtildi.

Sezon başında Real Madrid'den Arjantinli Angel Di Maria'yı transfer eden Manchester United'da yönetim, Teknik Direktör Louis van Gaal'e sınırsız transfer bütçesi sunmuştu.
 

Sıradaki Haber
Manchester City'e Everton çelmesi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz