Futbol

Gol düellosu PSG'nin

19 Temmuz 2015 Pazar 09:37 - Son Güncelleme 19 Temmuz 2015 Pazar 09:48

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Paris Saint-Germain, Benfica'yı 3-2 yendi.

Avrupa'nın önemli futbol kulüplerinin mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımı, Portekiz'in Benfica ekibini 3-2 mağlup etti.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey Amerika bölümünde, Paris Saint-Germain ile Benfica, Kanada'nın Toronto kentindeki BMO Field'da karşılaştı.

Paris Saint-Germain, 29. dakikada genç oyuncusu Jean-Kevin Augustin'in golüyle 1-0 öne geçti. Rakibine 34. dakikada Anderson Talisca ve 42. dakikada Jonas Goncalves'in golleriyle karşılık veren Benfica, ilk yarıyı 2-1 üstün kapattı. Fransız temsilcisi, 64. dakikada Lucas Moura'nın penaltından, 79. dakikada ise Lucas Digne'in golleriyle mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

Bu yıl formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika-Avrupa, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva olarak düzenleniyor.

Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan Paris Saint Germain ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önde gelen kulüpleri de katılıyor.

Sıradaki Haber
Roma R.Madrid'i penaltılarla yıktı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz