Futbol

GÖRÜNTÜLÜ HABER! 5 yıllık imza

19 Ekim 2013 Cumartesi 14:42 - Son Güncelleme 19 Ekim 2013 Cumartesi 22:12

İngiliz kulübü, genç yeteneği Adnan Januzaj ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

 İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın genç yeteneği Adnan Januzaj, kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, genç oyuncu ile 5 yıllık yeni bir sözleşme imzalandığı ve kontrat süresinin 2018'in Haziran ayından sonlanacağı duyuruldu.

Juventus, Real Madrid, Barcelona gibi kulüplerin peşinde olduğu iddia edilen genç oyuncu, "Kırmızı Şeytanlar"la yenilediği kontratın ardından yaptığı açıklamada, "Manchester United ile sözleşmeye imza atmak çok heyecan verici. Buraya ilk geldiğimden itibaren benim için doğru kulüp olduğunu her zaman hissetmiştim" dedi.

"Her şey bir rüya gibi"

Bu sezonun kendisi için harika geçtiğini ve kadrodada yer almanın çok güzel bir duygu olduğunu vurgulayan Adnan Januzaj, "Her şey bir rüya gibi. Artık çok çalışmak ve kendimi Manchester United'ta ispatlamak istiyorum" diye konuştu.

Oyuncusunun yeni sözleşmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan teknik direktör David Moyes ise "Adnan'ın geleceğini Manchester United'ta şekillendirmesine çok sevindim. O olağanüstü bir yetenek ve United'a geldiğim temmuz ayından itibaren beni devamlı olarak etkiledi" değerlendirmesinde bulundu.

 "Januzaj, Rooney'nin 18 yaşındaki hali gibi"

Moyes, 18 yaşındaki Adnan Januzaj'ın Wayne Rooney'nin aynı yaştaki dönemindeki kalitede olduğunu da vurguladı.

"Adnan'ı, kariyerim boyunca karşılaştığım diğer en üst seviyedeki genç oyuncularla karşılaştırabilirim" diyen İskoç teknik adam, bu oyuncular arasında Charlie Nicholas, Paul McStay, Wayne Rooney ve Ross Barkley'in olduğunu ifade etti.

Moyes, Adnan'ın daha 18 yaşında genç birisi olduğunu hatırlatarak, "Kalitelileri dahil bazı oyuncular 18 yaşında kulüplerinde forma giyebilirler, ama bu yaşta Manchester United'ta forma giymek büyük bir şeydir" şeklinde konuştu. 

Sıradaki Haber
Balotelli yine yok!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz