Futbol

Hakan Çalhanoğlu İngilizlerin dilinde

07 Mart 2018 Çarşamba 14:40 - Son Güncelleme 07 Mart 2018 Çarşamba 14:47

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun Milan'daki performansı dünya futbol kamuoyunun dikkatini çekiyor. İngiliz basınında yer alan bir makalede Çalhanoğlu hakkında övgü dolu sözler kullanıldı.

Hakan Çalhanoğlu'nun geçtiğimiz yaz Bayer Leverkusen'den Milan'a 22 milyon euroluk transferi büyük olay olmuştu.

Milano ekibi bu yıl Serie A'da kötü günler geçirse de milli futbolcu, henüz ilk sezonundan Milan'da büyük iz bıraktı ve takımın değişilmez isimlerinden biri oldu.

Son olarak hocası Gennaro Gattuso'nun hakkında "Bu kadar komple bir oyuncu beklemiyordum" yorumunu yaptığı Çalhanoğlu'nun performansı, İngiliz basınının da dikkatini çekti.

Milan'ın yeni ikonu

Ada'da yayın yapan "planetfootball" adlı internet sitesinde yayımlanan makalede Çalhanoğlu'nun Milan'da bir idol hâline gelememesi için hiçbir neden bulunmadığı yazıldı.

Milli futbolcumuzdan övgüyle bahseden Tom Victor, Hakan'dan bir "frikik ustası" olarak bahsederken yıldız futbolcunun serbest vuruş tekniğini Olympique Lyon efsanesi Juninho Pernambucano'nunkine benzetti.

Victor, Çalhanoğlu'nun şimdilik tek eksiğininse Avrupa arenasında henüz özel bir performans sergilememesi olduğunu belirtti.

Sıradaki Haber
Adını söyledi, kırmızı kart gördü!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz