Futbol

Hazırlık kampının merkezi Antalya

10 Şubat 2014 Pazartesi 14:29 - Son Güncelleme 10 Şubat 2014 Pazartesi 14:35

Dünya liglerinin futbol takımları Antalya'da hazırlanıyor.

Ülkelerinin süper lig veya ikinci liglerinde mücadele eden birçok futbol takımı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Takımlar devre arası hazırlıklarını Antalya'nın Belek, Kundu, Kemer, Tekirova, Göynük, Alanya, Manavgat ve Side gibi turizm merkezlerinde yapıyor.

Beyaz Rusya Premier Ligi ekiplerinden Gomel, Torpodo Jodina, Karadağ 1.Lig'den Zeta, Danimarka Süper Lig'den Sonderjyske, Makedonya'dan Vardar Makedon, Sırbistan Süper Lig'den Jagodina, FC Partizan, Teleoptik, Moldova 1.Lig ekiplerinden Costuleni Sheriff Tiraspol, Ukrayna Premier Lig'den Shakhtar Donetsk ve Karpatylviv, Ermenistan Süper Lig'den Shırak, İsveç Süper Lig'den Mjalby, Güney Kore 1.Lig'den FC Pohang Steelers, Bulgaristan 1. Lig ekiplerinden Litex ve Bosna Hersek Premier Lig'den FK Sarajevo gibi takımlar kamplarını Antalya'daki futbol sahalarında sürdürüyor.

Öte yandan Rusya U19 Kadın Milli Takımı ve bazı kulüplerin alt yapıları da hazırlıklarını Antalya'da gerçekleştiriyor. Takımlar, kamplarda her gün antrenman ve hazırlık maçları ile liglerine yoğun şekilde hazırlanıyor.

WOW Otelleri Spor Direktörü Süreyya Ertuğrul, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig ile 2. ve 3. lig takımlarının devre arası kamp hazırlıklarını Antalya'da gerçekleştirdiğini hatırlattı.

Ertuğrul; Rusya, Ukrayna, Almanya, Danimarka ve İsveç gibi ülkelerin futbol takımlarının kamp için Antalya'yı tercih etmelerinin, kentin tanıtımı ve ekonomik canlılık bakımından önemli olduğunu söyledi.

Nisan ayına kadar futbol antrenman sahalarının rezervasyonunun yapıldığını kaydeden Ertuğrul, kamp için Rusya ligi hakemlerinin de Antalya'ya geleceğini ifade etti.

AA

Sıradaki Haber
Serie A'da son durum
Yükleniyor lütfen bekleyiniz