Futbol

Hırvatistan'dan kura değerlendirmesi

25 Temmuz 2015 Cumartesi 23:46 - Son Güncelleme 25 Temmuz 2015 Cumartesi 23:47

"Grubumuz kaliteli, zorlu ve her türlü sürprize açık"

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye, Ukrayna, İzlanda ve Finlandiya ile I Grubu'nda mücadele edecek Hırvatistan'ın teknik direktörü Niko Kovac, grubun kaliteli, zorlu ve her türlü sürprize açık olduğunu söyledi.

Hırvatistan Futbol Federasyonu'nun internet sitesine açıklamada bulunan Kovac, gruptaki hiçbir takımın kolay rakip olmadığını ve kendilerini zorlu maçların beklediğini ifade ederek, "Grubumuz kaliteli, zorlu ve her türlü sürprize açık. Ayrıca diğer gruplara göre daha az maç yapacağız. Bu da daha az hata yapma lüksümüz olduğu anlamına geliyor" diye konuştu.

Üçüncü ve dördüncü torbadaki en zorlu rakiplerle eşleştiklerini savunan Kovac, "Bu rakiplerle (Ukrayna ve Türkiye) daha önce farklı tecrübelerimiz oldu ve bunların hiçbiri kolay değildi" dedi.

Kovac, Finlandiya ile daha önce karşılaşmadıklarını belirterek, buna rağmen özellikle deplasmanda oynayacakları maçın kendileri için zor olabileceğine, Baltık temsilcisinin sert oynayabilen bir takıma sahip olduğuna dikkati çekti.

Hırvatistan'ın FIFA sıralamasına göre gruptaki en iyi milli takım olduğuna işaret eden Kovac, "Hırvatistan, grubun favorisi olmayı hak ediyor. Büyük turnuvalara katılarak elde ettiğimiz tecrübe ve oyuncu kalitemiz bu hakkı bize veriyor" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
FIFA Başkanından "Rusya'ya destek" açıklaması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz