Futbol

Hummels'ten kötü haber

20 Kasım 2013 Çarşamba 15:54 - Son Güncelleme 20 Kasım 2013 Çarşamba 16:16

Alman Milli oyuncu, sezonun ilk yarısını kapattı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen Alman milli oyuncu Mats Hummels, sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapattı.

Borussia Dortmund Kulübü'nden yapılan açıklamada, Almanya Milli Takımı'nın dün akşam deplasmanda İngiltere ile yaptığı dostluk maçında sakatlanan Hummels'in sağ ayak topuğundaki diş bağlarında yırtık meydana geldiği ifade edildi. Dortmund takımının doktoru Markus Braun'un tecrübeli savunma oyuncusu Hummels'in ocak ayı ortasında yeniden sahalara dönebileceğini tahmin ettiği kaydedildi.

SCHMELZER DE 3 HAFTA YOK

İngiltere-Almanya karşılaşmasında sakatlanan diğer milli oyuncu Marcel Schmelzer'in de sol baldırında yırtık tespit edildiği ve 3 hafta forma giyemeyeceği bildirildi. Ligde ikinci sırada bulunan sarı-siyahlı ekip, hafta sonu lider Bayern Münih ile yapacağı karşılaşma öncesinde bu iki oyuncunun sakatlanmasından dolayı ağır bir darbe aldığı şeklinde yorumlandı.

Borussia Dortmund'da daha önce de diğer savunma oyuncusu Neven Subotic'in dizindeki sakatlığı sebebiyle 6 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edilmişti.

Sıradaki Haber
Barcelona'da Valdes şoku
Yükleniyor lütfen bekleyiniz