Futbol

Ibrahimovic'ten emeklilik açıklaması: Bilmiyorum

02 Nisan 2020 Perşembe 09:52 - Son Güncelleme 02 Nisan 2020 Perşembe 15:49

Virüs nedeniyle ligler durunca Milan ile kısa süreli bir sözleşme imzalayan Zlatan Ibrahımovic'in de durumu merak konusu oldu. İsveç basınına konuşan Ibra, "Bu virüsün geleceğini kim öngörebilirdi? Hala ne istediğimi bilmiyorum." dedi.

Devre arasında Milan ike 6 aylık sözleşme imzalayan Zlatan Ibrahşmovic'in geleceği merak konusu...

1 yıl da opsiyonu bulunan İsveçli yıldızın virüs nedeniyle geç başlayacak liglerin ardından futbolu bırakacağı iddia edilmişti. Ancak Ibrahimovic ülke basınına verdiği demeçte bu durumu yalanladı. 

Ülkesi İsveç'te Dagbladet gazetesine konuşan Süper yıldız, "Virüsün ortaya çıkabileceğini kim bilebilirdi? Kimse bilemezdi. Geleceğime henüz karar vermedim. Tek bildiğim, sporu durdurmak doğru karardı" dedi.

 "Bir durumumuza bakalım. Hala ne istediğimi bilmiyorum. Her gün yeni bir şeyler oluyor. Bu koronavirüsü kimler öngörebilirdi? Sadece yaşamak ve hayatın tadını çıkarmak zorundayız. Çok fazla endişelenmeyin. Bakacak bir ailem var, iyi hissediyorlar, ben de iyi hissediyorum."

Ibrahimovic, şu an Stockholm'de, evinde gelişmeleri takip ediyor. Belki hayatının en ciddi röportajını şu cümlelerle bitiriyor: “Virüs futbolda yayılmaya başladığında, Milan tüm eğitim tesisini kapattı. Şampiyonaların askıya alınması trajiktir ancak kararlara saygı göstermeli ve sabırlı olmalıyız. Hükümetler tüm toplum için iyi bir çözüm bulmalıdır. Sağlık spordan önce gelir. "

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Nikaragua Ligi'nde protesto var
Yükleniyor lütfen bekleyiniz