Futbol

İngiliz devleri Ozan Kabak'ın peşinde

06 Haziran 2019 Perşembe 10:20 - Son Güncelleme 06 Haziran 2019 Perşembe 13:58

İngiliz basını, Arsenal, Manchester United ve Tottenham'ın performansıyla dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Ozan Kabak ile ilgilendiğini yazdı.

İspanya La Liga ekiplerinin yanısıra İngiltere Premier Lig'in devleri de Alman temsilcisi Stuttgart'ta forma giyen 19 yaşındaki milli futbolcumuz Ozan Kabak'ı kadrosuna katmak istiyor.

Stuttgart forması ile Almanya'da küme düşme üzüntüsü yaşayan Ozan Kabak, Avrupa'da kulüplerin gözdesi oldu. İspanya La Liga ekiplerinin yanısıra İngiltere Premier Lig'in devleri de genç stoperin peşinde...

İngiliz basını, Arsenal, Tottenham ve Manchester United’ın 19 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istediğini iddia etti. Milli futbolcunun da takımından ayrılarak kariyerine Ada'da devam etmek istediği belirtildi.

Sözleşmesinde 15 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan başarılı oyuncunun Alman ekibi Bayern Münih'in de radarında olduğu konuşuluyor.

Devre arasından Ozan Kabak, geçen sezon devre arasında Galatasaray'dan 11 milyon euro bonservis bedeliyle Bundesliga'ya transfer olmuştu.

Stuttgart ile 17 maça çıkan Ozan, savunmadaki iyi oyunuyla birlikte 3 de gol attı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Ronaldo coştu, Portekiz finale koştu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz