Futbol

İngilizler "Suarez bitmiş" diyor!

05 Temmuz 2014 Cumartesi 19:24 - Son Güncelleme 06 Temmuz 2014 Pazar 04:20

İngiliz basınına göre Suarez'in Barça'ya transferi konusunda taraflar anlaştı.

İngiliz basını Luis Suarez'in Barcelona'ya transferi konusunda tarafların anlaştığını yazdı. Daily Star, tarafların 63 milyon sterlinde anlaştıklarını manşetten verdi.

İngiliz basını Uruguaylı milli futbolcu Luis Suarez'in Barcelona'ya transferinde pürüz kalmadığını ve Londra'ya gelen Barcelonalı yöneticilerle Liverpool Kulübünün anlaştığını bildirdi.

Luis Suarez'in kontratında yer alan serbest kalabilmesi için maddesini karşılayacağını Barcelona'nın Liverpool'a bildirdiğini açıklayan BBC, istenen rakamın 75 milyon sterlin civarında olduğuna dikkat çekerken, Liverpool'un Şilili forvet oyuncusu Alexis Sanchez'i de Barcelona'dan takas almayı istediğini de belirtti.

Daily Star gazetesi ise manşet haberinde Liverpool ve Barcelona'nın 63 milyon sterlinlik paraya antlaştığını belirtti. Daily Star'ın manşetinde Luis Suarez'in Barcelona'ya 63 milyon sterlinlik transferini tamamlamak üzere olduğunu ve Barcelona'nın Luis Suarez'i aldığını yazdı.

İki tarafın anlaştığına dair açıklamanın önümüzdeki hafta yapılacağı kaydedildi. Bu transferle Luis Suarez, Nou Camp'ta Lionel Messi, Neymar ve Andres Iniesta'dan sonraki dördüncü en pahalı futbolcu oluyor.

Hazırlanan kontrata "ısırma maddesi"nin konulduğu ve Suarez Barcelona'da oynarken ısırırsa ağır para cezaları ödeyeceği kaydedildi. (DHA)

Sıradaki Haber
St. Etienne'den flaş Mevlüt açıklaması!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz