Futbol

İşte Arda'nın bedeli!

19 Mart 2014 Çarşamba 10:04 - Son Güncelleme 19 Mart 2014 Çarşamba 10:33

Mancini, "Yeri G.Saray" dedi ama İspanyol basını ağır maliyet çıkardı.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Arda Turan ile ilgili bir soru üzerine "Onun yeri Galatasaray" açıklamasında bulunmuştu.

Ancak Galatasaray'ın, eski yıldızını tekrar kadrosuna katmak için büyük bir miktarda parayı gözden çıkarmak zorunda olduğu ortaya çıktı.

"Arda 51 milyon avro eder"

Mancini'nin sözlerinin ardından maliyet hesaplarına girişen İspanyol medyası, bu sezon adından çok söz ettiren milli yıldız için 51 milyon avrolu değer biçti.

El Mundo Deportivo, Atletico Madrid'in bütçesinde açık bulunduğunu ve bu yüzden bazı yıldızlarıyla yollarını ayırabileceğini yazdı.

Barcelona Arda'yı istiyor

Bu arada www.totemspor.com'un haberine göre Arda Turan, Barcelona'nın transfer hedefinde...

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, önümüzdeki sezon için Arda Turan, Sergio Agüero, Miroslav Klose, İlkay Gündoğan, Filipe Luis, Neven Subotic, Doria ve Santiago Vergini'den oluşan bir transfer listesi hazırladı.

ESPN Brezilya'nın ortaya çıkardığı belgeye göre, Sandro Rosell döneminde listeyi hazırlayan ve Ekim ayında yönetime teslim eden Martino, her konuda anlaşılan Marc-Andre Ter Stegen'in dışında önümüzdeki sezon tüm mevkilere takviye istedi.

İsimlerin yanında notlar da var

İddiaya göre Martino'nun listesinde savunma için adı geçen isimler Doria, Santiago Vergini, Neven Subotic ve Filipe Luis... Listede Doria'nın yanında ''19 yaşında, 7 milyon euro'', yazarken Neven Subotic'te ise ''17 milyon euro ve iki hazırlık maçı'' ifadeleri yer alıyor.

''Takımı motive edemiyordum''

Bu sezon Estudiantes'ten Sunderland'e kiralanan 25 yaşındaki Santiago Vergini'nin adının yanında herhangi bir not yer almazken, Atletico Madrid forması giyen Arda Turan ve Filipe Luis'in isimlerinin karşısında ise transferlerin gerçekleşme ihtimali açısından Katalanca olumsuz bir ifade olduğu görüldü. Filipe Luis'de ayrıca ''Jordi Alba ve Adriano yerinde de oynayabilen diğer kanat için başka bir oyuncu bulunması'' yönünde bir not da yer alıyor.

Agüero için 28 milyon

Agüero için belgede yer aldığı iddia edilen rakam ise 28 milyon euro'nun yanında bir adet Barcelona B'den oyuncu ve iki de hazırlık maçı. Martino, İlkay için ise Cesc Fabregas'ı gözden çıkarmış durumda. İlkay'ın adının karşısında ''22 milyon... Cesc ve Sergi Roberto'nun daha fazla süreye ihtiyacı var'' yazıyor. Son olarak Klose hakkında ise ''2 milyon euro... Yaşından dolayı kısa vadeli'' ifadeleri bulunuyor.

Sıradaki Haber
Hollanda, Türk hakemi konuşuyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz