Futbol

İşte bu hareketin cezası

22 Aralık 2015 Salı 14:44 - Son Güncelleme 22 Aralık 2015 Salı 12:54

Inter'de forma giyen Felipe Melo 3 maç ceza aldı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'de forma giyen Felipe Melo, geçen haftaki Lazio maçında omuz hizasında rakibine tekme savurduğu gerekçesiyle 3 maç ceza aldı.

İtalya Serie A Lig Birliği Hukuk Kurulu'nun açıkladığı karara göre, pazar akşamı oynanan Inter-Lazio maçının son anlarında Laziolu Lucas Biglia'nın yüzüne doğru tekme savurduğu için doğrudan kırmızı kart gören 32 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Melo'ya 3 maç men cezası verildi.

Bu sezon ikinci kez kırmızı kart gören Melo, takımının ligde oynayacağı Empoli, Sassuolo ve Atalanta maçlarında forma giyemeyecek.

Felipe Melo, İtalyan spor medyası tarafından sert şekilde eleştirilmiş ve yaptığı hareketle kendisini Inter'e transfer eden teknik direktör Roberto Mancini'yi adeta aldattığı yorumlarının hedefi olmuştu.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Melo, sarı-kırmızılılarda geçirdiği sürede agresif tavırları, gördüğü kartlar ve aldığı cezalarla sık sık gündeme gelmişti.

Öte yandan Roma-Genoa maçında penaltı vermediği gerekçesiyle hakeme küfürlü tepki gösterdiği için doğrudan kırmızı kart gören Roma'nın Bosna Hersekli golcüsü Edin Dzeko da iki maç cezaya çarptırıldı.

Sıradaki Haber
İlkay ve Mesut Rüya Takım'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz