Futbol

İşte FIFA'nın en iyi orta saha adayları!

28 Kasım 2014 Cuma 14:13 - Son Güncelleme 28 Kasım 2014 Cuma 14:16

FIFA'nın yılın orta saha futbolcu adayları belli oldu.

FIFA ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen "yılın 11'i" için 15 orta saha futbolcusundan oluşan aday liste açıklandı.

FIFA'dan yapılan açıklamaya göre, yılın 11'ine seçilecek orta saha futbolcuları için 15 oyuncuya indirilen adaylar arasında İngiltere'nin Arsenal takımında forma giyen Mesut Özil de yer aldı.

Yılın 11'ine aday 15 forvet oyuncusu adayı ise 1 Aralık'da duyurulacak. Böylece, toplam 55 futbolcudan oluşacak yılın 11'inin tam aday listesi belli olacak.

Listedeki orta saha oyuncuları arasından 3'ünün adını yazdıracağı yılın 11'i, 12 Ocak 2015'te İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenecek FIFA Altın Top Gala Töreni'nde açıklanacak.

Galada, erkekler ve kadınlarda yılın en iyi futbolcusu ile erkek ve kadın futbolunun en iyi teknik direktörleri de ilan edilecek.

FIFA Yılın En İyi 11'ine aday 15 orta saha oyuncusu arasında şu isimler bulunuyor:

Xabi Alonso (Bayern Münih), Angel Di Maria (Manchester United), Cesc Fabregas (Chelsea), Eden Hazard (Chelsea), Xavi Hernandez (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Toni Kroos (Real Madrid), Luka Modric (Real Madrid), Mesut Özil (Arsenal), Andrea Pirlo (Juventus), Paul Pogba (Juventus), James Rodriguez (Real Madrid), Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih), Yaya Toure (Manchester City), Arturo Vidal (Juventus).

Sıradaki Haber
Barcelona'da Löw sesleri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz