Futbol

İtalyan basınından Cengiz'e övgü

05 Şubat 2018 Pazartesi 12:49 - Son Güncelleme 05 Şubat 2018 Pazartesi 13:01

Kümede kalma mücadelesi veren Verona, ligin 23. haftasında Roma'yı ağırladı. Cengiz Ünder, 43. saniyede ceza sahasının dışından yaptığı vuruşla sezon başında transfer olduğu Roma'daki ilk golüne imza attı.

Aynı zamanda Cengiz'in attığı bu gol, İtalyan ekibinin son 6 yılda attığı en hızlı gol olarak da tarihe geçti.

İtalyan basını da Cengiz Ünder'in golünü manşetlerine taşıdı. 

Milli oyuncumuza övgüler yağdıran Eurosport İtalia, "Türk futbolcu 43. saniyede attığı nefis golle tabuları yıktı. Serie A’da ilk gol unutulmaz. Cengiz bu tabuyu yıkmak için çok istekliydi. Maçın en iyi oyuncusuydu. Roma’yı uykusundan uyandırdı, takımının ligde tekrar gülmesini sağladı." şeklinde ifadeler kullandı. 

La Gazzetta Dello Sport ise haberi "Verona'yı Ünder batırdı" başlığıyla verdi. 

"Cengiz Ünder kendi çabasıyla golü yarattı ve takımına galibiyeti hediye etti. Onun golüyle kazanan Roma, Şampiyonlar Ligi potasına yaklaştı."

SKY SPORT: Ünder ilk dakikada sonucu belirledi 

43. saniyeden sonra Türk futbolcunun attığı gol, 23. hafta maçının skorunu belirledi. Böylece Roma, Inter'i kadraja aldı.

INTER NEWS: Roma'ya Cengiz Ünder yetti 

Cengiz Ünder'in ilk dakikada attığı gol takımının kazanmasını sağladı. Roma böylece bir puan geride Inter'in ardında sıralandı.

IL TEMPO: Sonunda başrole çıktı 

Türk futbolcu Cengiz Ünder yeni kulübündeki ilk aylarını uyum sağlamak adına geçirdi. 43. saniyede beklenmedik bir şekilde araya girip topu kaptı ve golünü attı, sonunda başrole çıkmayı başardı.

GIALLOROSSI: Di Francesco'yu ikna etti 

Çok güzel bir gol attı ve aynı zamanda bu golle skoru belirledi. İlk sevincini yaşadı. Sezonun ikinci yarısında daha önemli görevler üstlenecek. 

Sıradaki Haber
Avrupa'da liderler değişmedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz