Futbol

Jürgen Klopp'a inceleme

17 Mart 2014 Pazartesi 16:27 - Son Güncelleme 17 Mart 2014 Pazartesi 16:29

Borussia Dortmund Teknik Direktörü hakkında inceleme başlatıldı.

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'un teknik direktörü Jürgen Klopp hakkında Alman Futbol Federasyonu'nca inceleme başlatıldığı bildirildi.

Hafta sonu oynanan ve Borussia Dortmund'un sahasında Borussia Mönchengladbach'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sırasında Klopp'un hakem Deniz Aytekin tarafından tribüne gönderilmesi DFB Kontrol Komisyonu tarafından ela alındı. Yapılan değerlendirme sonucunda Klopp hakkında inceleme başlatılması kararlaştırıldı.

DFB Kontrol Komisyonu Başkanı Anton Nachreiner, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, hakem raporunun kendilerine ulaşmasının ardından kulübün görüşüne başvuracaklarını ifade ederek, Klopp'un birçok kez benzer cezalar almasının Spor Mahkemesi'nin kararını etkileyebileceğini belirtti.

Karşılaşmanın hakemi Aytekin de hakem raporunda, Klopp'un birçok kez küfrettiğini yazdıklarını ifade etti.

Dortmund Kulübü CEO'su Hans Joachim Watze ise teknik direktörünü savunarak, "Klopp'u bu olayda yüzde 100 korumam lazım. Klopp kimseye hakaret etmedi ve kötü bir şey yapmadı. Ben saha kenarında duygusuz bir şekilde oturan bir teknik direktör istemiyorum. Klopp'un yaptığını diğer 17 teknik direktör de yapıyor'' dedi.

Klopp, Bundesliga'da Dortmund takımının teknik direktörü olarak üç, Mainz 05'i çalıştırırken de bir kez hakemler tarafından tribüne gönderilmiş ve toplam 48 bin avro para cezasına çarptırılmıştı.

Sıradaki Haber
Benzema'dan Ronaldo'ya büyük övgü!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz