Futbol

Katar'da gülen Real Madrid

02 Ocak 2014 Perşembe 20:17 - Son Güncelleme 02 Ocak 2014 Perşembe 20:47

PSG ile Real Madrid arasındaki dostluk maçını İspanyol ekibi kazandı.

Avrupa'nın iki önemli kulübü Paris Saint Germain (PSG) ile Real Madrid arasındaki dostluk maçını İspanyol ekibi 1-0 kazandı.

Katar'ın başkenti Doha'daki Halifa Stadı'nda oynanan maçta galip gelen Real Madrid'in tek golünü, 19. dakikada İspanyol oyuncu Jese (Jese Rodriguez Ruiz) kaydetti.

Real Madrid'de, Gareth Bale ve çocuğu doğduğu için izinli olan kaleci Iker Casillas yer almadı. İspanyol ekibi maça, Diego Lopez, Sergio Lopez, Arbeola, Nacho Fernandez, Jorge Casado, Xabi Alonso, İllarramendi, Jose Rodriguez, Cristiano Ronaldo, Jese ve Morata ilk 11 ile çıktı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, ikinci yarıda ise Benzema, Di Maria, Pepe, Modric, Marcelo, Isco, Casemiro, Collado, Carvajal, Llorente ve Romero'yu sahaya sürdü.

Fransız ekibi PSG ise maça Sirigu, Thiago Silva, Alex, Digne, Van der Wiel, Thiago Motta, Matuidi, Verratti, Cavani, Ibrahimovic ve Lavezzi ilk 11 ile sahaya çıktı. Teknik direktör Laurent Blanc, ikinci yarı başlarken üç oyuncu değişikliğine gitti. Fransız teknik adam Alex, Digne ve Lavezzi'nin yerine ikinci yarıya Marquinhos, Maxwell ve Lucas Moura ile başladı. PSG'de Rabiot, Pastore ve Menez, 62. dakikada Motta, Verratti ve Cavani'nin yerine oyuna giren isimler oldu. 73. dakikada ise Van der Wiel, Matuidi ve Ibrahimovic oyundan alınırken Camara, Coman ve Ongenda forma şansı buldu.

Katar'da bulunan bir şirketin 2 yıl önce satın aldığı PSG ile yine aynı ülkedeki bir spor şirketiyle yatırım anlaşması imzalayan Real Madrid, sezonun ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında başkent Doha'da buluştu.

Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin, 2 sezon PSG'yi çalıştırdıktan sonra bu sezonun başında Real Madrid'in başına geçmesi sonrasında yapılan anlaşmada iki takımın 2 hazırlık maçı oynaması kararlaştırılmıştı. 27 Haziran'da İsveç'te oynanan ilk maçın ardından, Real Madrid ile PSG bu kez Katar'da karşı karşıya geldi.

Sıradaki Haber
Ve Messi sahalara dönüyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz