Futbol

Kenan Koçak: Futbola döndüğümüz için mutluyuz

22 Mayıs 2020 Cuma 15:07 - Son Güncelleme 22 Mayıs 2020 Cuma 18:18

Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96'nın Türk teknik direktörü Kenan Koçak'ı koronavirüs sonrası oynayacakları ilk mücadelenin heyecanı sardı. Koçak, "Futbola döndüğümüz için mutluyuz" dedi.

Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96'nın Türk Teknik Direktörü Kenan Koçak, koronavirüs salgını sonrası oynayacakları ilk maçın basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Genç çalıştırıcı, Dynamo Dresden'deki pozitif vakalar yüzünden geçtiğimiz haftayı maç yapmadan tamamladıklarını hatırlatarak uzun bir aradan sonra bu hafta yeniden sahaya çıkacakları için mutlu olduklarını söyledi.

Koçak, futbola dönüş protokolü gereği takımların kendilerini karantinaya almasından şikayetçi olmadığını belirtti.

Başarılı teknik adam, "Birlikte olmayı seven bir ekibiz ve çok iyi imkanlara sahibiz. Bu yüzden, bu sürecin bir hazırlık kampından farklı olmadığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Futbola taraftarın anlam kattığını söyleyen Kenan Koçak, seyircisiz oynama deneyimini, yaşayarak öğreneceklerini ifade etti.

Takımı Hannover 96'nın puan durumundaki yerine de değinen 39 yaşındaki çalıştırıcı, hâlâ güvenli bir konumda bulunmadıklarını ve kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak ligi en yüksek sırada bitirmek istediklerini kaydetti.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Bundesliga Genel Müdürü Seifert'ten "ekonomi" itirafı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz