Futbol

Kendi kalelerine 8 gol attılar!

07 Şubat 2014 Cuma 16:06 - Son Güncelleme 07 Şubat 2014 Cuma 17:13

İtalya'da oynanan maçta bir takım, son 10 dakikada kendi kalesine 8 gol attı!

İtalya'da futbol skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Sicilya Kupası'nda karşı karşıya gelen 2 alt küme ekibinin maçında, bir takımın oyuncuları son 10 dakika içinde kendi kalelerini 8 gol attı. İtalya Futbol Federasyonu, maç hakkında soruşturma başlattı.

İtalya'nın en alt liglerinden birinde yer alan Borgata ve Bagheria takımları, Sicilya Kupası grup maçında karşı karşıya geliyordu.

Bagheria'nın gruptan çıkmak için 1 puana ihtiyacı vardı. Ancak Borgata, son 10 dakikaya 4-3 önde girdi. Borgata'lı oyuncular üst üste 2 gol daha atınca, Bagheria'nın gruptan çıkma ümitleri tükendi.

Bu dakikadan sonra Bagheria'lı oyuncular, rakiplerinin şaşkın bakışları arasında kendi kalelerine üst üste goller atmaya başladı. Zira Bagherialılar, gruptan ezeli rakipleri olarak gördükleri Partinicaudace takımının çıkmasını istemiyordu.

10 dakika içinde 8 kez kendi kalesine gol atan Bagherialılar, Borgata'nın maçı 14-3 kazanmasını sağladı. Borgata böylece, Partinicaudace'nin averajla üzerinde gruptan çıkmaya hak kazandı.

Borgata Teknik Direktörü Ignazio Chianetta, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçta kesinlikle şike yapmadıklarını ve bu olayın yaşanmasına Bagherialı oyuncuların neden olduğunu vurguladı.

İtalya Futbol Federasyonu, söz konusu maç hakkında soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Tek galibiyeti yok ama tarih yazdı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz