Futbol

Kendi kalesine hat-trick yaptı!

21 Şubat 2022 Pazartesi 11:37 - Son Güncelleme 21 Şubat 2022 Pazartesi 13:10  |  Kaynak : TRT SPOR

ABD ile Yeni Zelanda arasında oynanan kadın futbolu maçı, ender görülen bir olaya sahne oldu. Yeni Zelandalı Meikayla Moore, karşılaşmanın ilk yarısı bitmeden kendi ağlarını 3 kez havalandırdı. Moore, oyundan gözyaşlarıyla çıktı.

Yeni Zelandalı Meikayla Moore, ülkesinin Amerika Birleşik Devletleri ile oynadığı kadın futbolu maçında talihsiz bir gün yaşadı.

35 dakikada kendi ağlarına 3 gol attı

Mücadelenin 4'üncü dakikasında rakibin sol kanattan gelen ortasına ters bir vuruş yapan Moore, kendi filelerini havalandırdı.

25 yaşındaki stoper, bundan yalnızca 2 dakika sonra bu kez sağ kanattan gelen ortanın kafasına çarpmasıyla bir kez daha topu kendi ağlarında gördü.

Şanssızlık Meikayla Moore'un yakasını bir türlü bırakmadı. Kronometreler 35. dakikayı gösterdiğinde yine ters bir vuruş yaptı ve bir kez daha kendi kalecisini avladı.

Oyundan gözyaşlarıyla çıktı

Kalesinin filelerini 3 kez havalandıran Moore, oyuna daha fazla devam edemedi ve 39. dakikada yerini Rebekah Stott'a bıraktı.

Yedek kulübesinde maçı takip ederken de gözyaşlarına hakim olamayan Meikayla Moore'u, takım arkadaşları teselli etmeye çalıştı. 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber
Olimpik Marsilya evinde kayıp
Yükleniyor lütfen bekleyiniz