Futbol

Kendini öyle bir şeye benzetti ki!

18 Eylül 2014 Perşembe 12:56 - Son Güncelleme 18 Eylül 2014 Perşembe 13:00

Chelsea’nin tecrübeli yıldızı Didier Drogba, zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke 04 maçına ilk 11’de çıkan Didier Drogba, beklenen performansın oldukça uzağındaydı.

"Dizel gibiyim"

Maç boyunca etkili olamayan ve 75’te yerini Diego Costa’ya bırakan Fildişili golcü maç sonrasında Chelsea TV’ye değerlendirmelerde bulundu: "Dizel gibiyim – Biraz daha zamana ihtiyacım var. Geçen haftaki sakatlıktan sonra bacaklarım ilk defa iyi durumdaydı. Eden ve Cesc iyi oyuncular. Onların oyununu anlamam için biraz daha zamana ihtiyacım var. Takıma çok şey katıyorlar, hızları ve oyun görüşleri inanılmaz.”

"Eğer o golü atsaydım..."

Maç içinde birkaç pozisyona girdiğini belirten Drogba, “Özellikle ikinci yarıdaki pozisyon çok netti. Eğer orada golü atsaydım maç kopacaktı. Ama atamadım. Onlar da inanmaya devam ettiler ve beraberlik golünü buldular. Garip çünkü maç aslında bizim için o kadar zor geçmiyordu. Topa sahip olduğumuzda iyi bir oyun sergiliyorduk. Ama defansif olarak daha iyi bir performans ortaya koymalıyız. Eğer bunu yapmazsak kalemizde daha fazla tehlike görürüz” ifadelerini kullandı.

Cahill, Drogba'ya sahip çıktı!

Takımın defans oyuncusu Gary Cahill’e Diego Costa’yı arayıp aramadıkları soruldu. Tecrübeli savunmacı bu soruyu şöyle cevaplandırdı: “Hayır, Didier oynuyordu. O bizim için inanılmaz bir oyuncu. Geçtiğimiz günlerde sakatlanmıştı fakat Schalke karşısında fit duruma geldi. Diego ise fantastik bir oyuncu. Harika bir başlangıç yaptı. Ama sonuçta Drogba’dan bahsediyorsunuz. O sahaya girdiğinde konuşacak başka bir şey yoktur.”

(ajansspor)

Sıradaki Haber
VİDEO | Golü attı, çukura düştü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz