Futbol

Khedira, Mesut Özil'i övdü

08 Ekim 2013 Salı 17:04 - Son Güncelleme 08 Ekim 2013 Salı 18:08

Sami Khedira: "Mesut, Arsenal'i İngiltere'nin en iyi takımı yaptı"

Real Madrid'in Alman orta saha oyuncusu Sami Khedira, Mesut Özil'den övgüyle bahsetti.

Ada basınından Daily Mirror'a konuşan Khedira, "Arsenal, zaten güçlü bir takımdı, Mesut ise onları İngiltere'nin en iyisi yaptı. Eminim ki Arsenal'in şampiyonluğa ulaşmasına ön ayak olan oyuncu olacak" değerlendirmesinde bulundu.

"Mesut'u tanımlayabilecek tek söz, sahanın dehası olmasıdır" diyen Khedira, Arsenal'in ligde ilk sırada yer almasının eski takım arkadaşı Mesut'un İngiltere'deki performansıyla ilgili olduğunu ifade etti.

Khedira, Arsenal'in Manchester City ve Chelsea'ye oranla yedek kulübesinin daha az zengin olmasının, ligdeki tek dezavantajı olduğunu da vurguladı.

La Liga'da ilk 8 haftada Barcelona ve Atletico Madrid'in 5 puan gerisinde yer alan Real Madrid'in ligdeki konumu nedeniyle Özil'in "Los Galacticos"dan ayrılışına ilişkin daha sonra konuşacağını belirten milli oyuncu, sezon başında Manchester United'a gitmek istemesine rağman kulübünün kendisini bırakmadığını hatırlattı.

Mesut Özil, Arsenal formasıyla Premier Lig'de çıktığı 4 maçta 4 asist yaparken, Şampiyonlar Ligi'nde Napoli'ye karşı da bir gol, bir asitlik bir performans sergiledi.

Sıradaki Haber
Sunderland'de Poyet dönemi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz