Futbol

Klinsmann, Almanya'da liglerin başlatılmasını doğru buluyor

12 Mayıs 2020 Salı 10:08 - Son Güncelleme 12 Mayıs 2020 Salı 10:13

Eski Alman futbolcu ve teknik direktör Jurgen Klinsmann, Alman liglerin başlatılmasını doğru bir karar olarak yorumladı. Klinsmann, Almanya'daki uygulamanın diğer ligler için de umut verici olacağını belirtti.

Alman teknik direktör Jurgen Klinsmann, İtalyan RAI Televizyonuna konuştu. Klinsmann, Bundesliga'da maçların başlatılmasının doğru bir karar olduğunu belirtti.

Klinsmann, ''Bu virüsle yaşamak için riski en aza indiren çözümü bulmamız gerektiğine inanıyorum. Bizim için çok önemli olan futbola şimdi devam etmenin doğru karar olduğuna inanıyorum. Koronavirüsün toplum üzerinde önemli bir etkisi olacak. Her spor dalı , her kulüp bu yeni duruma uyum sağlamak zorunda kalacak. Zaten dünya çapında bir kriz yaşanıyor ve gelecekte işler daha iyi olmayacak. Almanya'da şampiyonluk yarışının yeniden başlaması bize futbolun İspanya, İngiltere, İtalya'da da mümkün olan en kısa sürede başlayabileceği hakkında umut veriyor.'' ifadelerini kullandı.

Maçlara seyirci alınmamasını da değerlendiren Jurgen Klinsman, ''Stadyumlarda seyircisiz maç oynamak çok hoş olmayacak. Ama en azından konuyla ilgili bir uzlaşma sağlandı'' dedi.

Klinsman, salgın döneminde maçlarda her zaman risk olduğunu belirterek, futbolculardan dikkatli olmalarını istedi.  

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Ibrahimovic Milano’ya döndü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz