Futbol

Koronavirüs'e yakalanan Hubers konuştu

15 Mart 2020 Pazar 21:55 - Son Güncelleme 15 Mart 2020 Pazar 23:03

Koronavirüs'e yakalanan ilk futbolculardan Hannover 96 forması giyen Timo Hubers açıklamalarda bulundu. Hubers, "Normal bir gripten daha fazlasını hissetmiyorum. Karantina altında kalmak daha zor" dedi.

Şu ana kadar koronavirüs'e çok sayıda futbolcu da yakalandı. O isimlerden birisi de Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96'da forma giyen Timo Hubers. Hubers, geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan ilk sporculardan biri.

Almanya'da karantina altında olduğu evinde Bild'e konuşan Hubers, normal bir gripten daha fazlasını hissetmediğini belirtti. 

"Bugün hafif grip semptomlarım var, ama daha önce yaşamadığım bir şey yaşamıyorum. Karantinadayken sıkılmak çok daha kötü. Günleri geçirmek çok zor. 

"Günlük hayatımın görevlerini evde karantina altında olmayan arkadaşlara ve tanıdıklar vasıtasıyla halletmeye çalışıyorum. Bugün alışverişimi pencere kenarından aldım."

Hubers, karantina altında zamanını nasıl geçirdiği ile ilgili gelen bir soruya ise,

"Belki de Playstation'ı tekrar açacağım, bir kitap çıkaracağım ya da online oyun oynayacağım. Ne yazık ki çok fazla seçenek yok." cevabını verdi. 

Alman oyuncu, sözlerini "Şu anda hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz: takımdaki adamlar, hala temasta olduğum arkadaşlarım ve ailem şimdi karantina altındalar - yani, yalnız olmadığımı biliyorum. FaceTime ile çok fazla zaman geçirdim, fiziksel olarak sahip olmadığınız sosyal teması sanal olarak sürdürmeye çalışıyorum.'

"Mümkün olan en iyi şekilde uygulamaya çalıştığımız tüm eğitim planlarını aldık. Bu, hepimiz için yeni ve bilinmeyen bir durum, ki elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz." diyerek tamamladı. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Brezilya'da koronavirüs tepkisi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz