Futbol

Kuyt, stada helikopterle gitti!

20 Temmuz 2015 Pazartesi 12:03 - Son Güncelleme 20 Temmuz 2015 Pazartesi 12:13

Kuyt, "Taraftarların verdiği değer ve gösterdikleri saygı inanılmaz" dedi.

Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak eski takımı Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivise) ekiplerinden Feyenoord'a transfer olan Dirk Kuyt, Rotterdam'daki yeni sezon açılışında büyük ilgi gördü.

De Kuip Stadı'nda gerçekleştirilen sezon açılışına Feyenoord'un yeni transferleri Marko Vejinovic ve Simon Gustafson ile birlikte kulübün özel helikopteriyle gelen Kuyt, stadı dolduran taraftarlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Kuyt, 12 yıl önce Rotterdam ekibine ilk transfer olduğunda da helikopterle sezon açılışına katılmıştı.

Taraftarlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıtan Kuyt, gördüğü ilginin harika olduğunu söyledi.

Dokuz yıl önce ayrıldığı Feyenoord'da yeniden bu denli coşkuyla karşılanmanın gurur verici olduğuna dikkati çeken Kuyt, "Bazı şeylere alışamıyorsunuz. De Kuip'te bu şekilde takdim edilmek buna iyi bir örnek. Taraftarların verdiği değer ve gösterdikleri saygı inanılmaz. Harika bir gündü" diye konuştu.

Feyenoord'un bu sezonki geleceğini pozitif gördüğünü kaydeden Kuyt, Hollanda liginde büyük kulüplerle mücadelede geri kalmamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Kulübün karakteristik özelliği haline gelen yüksek beklentilerin bilincinde olduklarına işaret eden Kuyt, birkaç hafta içinde kadronun şekillenmesiyle yeni sezonda en iyisini elde etmek için çalışacaklarını dile getirdi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Enrique Arda için kararını verdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz