Futbol

La Liga Başkanı: Messi giderse dram olmaz

07 Nisan 2020 Salı 16:09 - Son Güncelleme 07 Nisan 2020 Salı 16:29

İspanya La Liga Başkanı Javier Tebas, Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi'nin İtalya'ya transfer olma olasılığıyla ilgili soruya "Messi'nin İspanya'da kalmasını isterim ama giderse de bir dram olmaz" yanıtını verdi.

İspanya'da 1. ve 2. futbol liglerindeki kulüplerin bağlı olduğu La Liga kurumunun başkanı Javier Tebas, video konferans yöntemiyle Madrid'deki yabancı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Ronaldosuz La Liga'nın para kaybedeceğini söylemiştim ama tersi oldu"

Tebas, Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi'nin İtalyan kulübüne transfer olma olasılığıyla ilgili soruya şu cevabı verdi:

"Messi'nin gitmesi Serie A'nın (İtalya 1. Futbol Ligi) borç ile yüksek ve düşük maaş dengesizliğinden dolayı yaşadığı soruna çözüm olacağını düşünmüyorum. Serie A'daki durum stresli ve bu ekonomik sorunlar kesinlikle Messi ile düzelmiyor. Messi'nin İspanya'da kalmasını isterim ama giderse de bir dram olmaz. Cristiano Ronaldosuz La Liga'nın para kaybedeceğini söylemiştim ama tersine kazandı. Hatta Portekiz'de bile. Büyük futbolcular yardımcı oluyorlar ama bir lig için belirleyici değiller."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
La Liga devam edecek mi? Başkan açıkladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz