Futbol

La Liga'da futbolcular karardan memnun

26 Mayıs 2020 Salı 11:42 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2020 Salı 11:49

İspanya'da liglerin 11 Haziran'da yeniden başlayabileceği açıklandı. La Liga'da görev yapan futbolcuların büyük bir kısmı da bu kararı memnuniyetle karşıladı.

İspanya'da futbol için geri sayıma geçildi. La Liga Başkanı Javier Tebas, 11 Haziran'da ligin yeniden başlamasını planladıklarını duyurmuştu.

Tebas'ın açıklamalarının ardından La Liga'da forma giyen futbolcular da yeşil sahalara dönmeye hazır olduklarını söyledi.

Atletico Madrid forması giyen Angel Correa, ''Bu zor süreç göz önüne alındığında tekrar oynayacağımızı ve La Liga'nın yakında yeniden başlayacağını bilmek beni çok mutlu ediyor; çünkü hepimizin futbola ihtiyacı var.''dedi.

Sevilla'da top koşturan Joan Jordan, liglerin başlaması ile ilgili ''Ligin yeniden başlaması hepimiz için çok iyi bir haber... Bir an önce maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum. Ayrıca ligin Sevilla-Betis için maçıyla başlayacak olması da bizi memnun etti. Bu ülkedeki tüm insanlara moral verecek.'' yorumunu yaptı.

Borja Iglesias ise ''Bireysel antrenmanlardan grup antrenmanlarına geçmek gibi atılan tüm adımlar bizi çok heyecanlandırdı. Şimdi maçlara dönme zamanı... Bu yüzden sıkı çalışıp çabucak kendimizi toplamaya ve açığımızı kapatmaya çalışacağız.'' ifadelerini kullandı.

Oyuncular genel olarak dönüş kararından memnun olsalar da aralarında daha temkinli konuşanlar da var.

Marcos Llorente, ''Yaşadığımız şey normal değil. Uzun süre hareketsiz ve futboldan uzak kaldık. Bu ara bizi çok etkiledi. Bundesliga'da şimdiden birkaç sakatlık gördük; onun için dikkatli olmamız lazım.'' ifadelerini kullanırken,Valencia'nın kaptanı Dani Parejo, ''Normalleşme sürecinde bu herkes için büyük bir adım. Bu dönemde sağlığımızı yüzde 100 korumamız elbette ki mümkün değil. Aşı bulunana ve herkes aşılanana kadar bu riskle yaşamaya alışmak zorundayız. Aksi takdirde bu dünyanın durması demek.'' dedi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Jean-Bart'a 90 gün men cezası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz