Futbol

La Liga'da Türk derbisi

11 Ekim 2016 Salı 15:43 - Son Güncelleme 11 Ekim 2016 Salı 14:59

Arda Turan ile Emre Çolak, La Liga'da ilk kez karşı karşıya gelecek.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) bu hafta Barcelona, Deportivo La Coruna'yı ağırlayacak. Galatasaray'dan eski takım arkadaşları Arda Turan ile Emre Çolak da bu maçta ilk kez karşı karşıya gelecek.

Katalan ekibi ligde 4'üncü sırada yer alırken, Deportivo ise 13'üncü sırada bulunuyor.

Emre Çolak düzenlenen basın toplantısında, kariyeri boyunca Arda Turan'ı örnek aldığını, hem Barcelona hem de Arda Turan ile karşılaşmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Messi dönüyor

Bu arada sakatlığı dolayısıyla sahalardan 3 hafta uzak kalan Lionel Messi 'nin hafta sonu oynanacak Deportivo maçına yetişmesi bekleniyor.

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Barcelona'nın Atletico Madrid ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Sağ bacağında kas yırtılması oluşan Messi, takımını son 3 hafta yalnız bıraktı.

Messi, Arjantin Milli Takımının Dünya Kupası Elemelerinde oynadığı Peru ve Paraguay mücadelelerinde de yer almadı.

Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre, 3 haftadır takım arkadaşlarıyla antremanlara çıkmayan Messi, bugünden itibaren topla çalışacak, Perşembe günü de antremana katılacak.

Lionel Messi, hafta sonu Nou Camp ta oynanacak Deportivo maçında sahaya çıkacak. Arjantinli yıldızın, Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Manchester City mücadelesinde de sahada olması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Rooney'nin kaderi değişmedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz