Futbol

Lampard noktayı koydu!

26 Ağustos 2014 Salı 17:53 - Son Güncelleme 26 Ağustos 2014 Salı 17:55

İngiliz futbolcu Lampard, milli takım kariyerini noktaladı.

 İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin orta saha oyuncusu Frank Lampard, 106 kez formasını giydiği İngiltere Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.

İngiltere Futbol Federasyonunun (FA) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 36 yaşındaki Lampard, 15 yıllık milli takım kariyerine noktayı koydu.

İngiltere formasını, son olarak takımın gruplarda veda ettiği 2014 FIFA Dünya Kupası'nda giyen Lampard, milli takımda çalıştığı teknik direktörler, oynadığı takım arkadaşları ve İngiliz taraftarlara destekleri için teşekkür ederek, "Benim için çok zor bir karar olduğu için Dünya Kupası'ndan bu yana düşünmem gerekti. Ülkemi temsil etmekten her zaman gurur duydum ve İngiltere formasını giydiğim her dakikadan keyif aldım" ifadelerini kullandı.

Chelsea'de geçirdiği 13 yıldan sonra ABD'nin New York City'nin yolunu tutan, ardından da sezon ortasına kadar Manchester City'e kiralanan futbolcu, "Farklı bir yöne ilerleyen kulüp kariyeri, ailesine öncelik vermek istemesi ve kalan yıllarında yeteneklerini en üst seviyede tutmaya odaklandığı" için bu kararı aldığını bildirdi.

Sıradaki Haber
Barcelona'da Munir göz kamaştırdı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz