Futbol

Lampard'ın Drogba dileği!

20 Mart 2014 Perşembe 17:04 - Son Güncelleme 20 Mart 2014 Perşembe 17:10

Drogba için bir temenni de Lampard'dan.

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba'nın Chelsea'ye dönmesi için teknik direktör Jose Mourinho'dan sonra İngiliz takımın tecrübeli futbolcusu Frank Lampard da görüşünü açıkladı.

Evening Standard gazetesine konuşan Frank Lampard, Drogba'yı futbolcu veya antrenör olarak Stamford Bridge'de tekrar görmeyi çok istediğini belirtti.

Tecrübeli futbolcu, "Tabii Drogba'yı Chelsea'de futbolcu veya antrenör olarak görmek istiyorum. Teknik direktörümüz maçtan önce, 'Onu Chelsea'nin bir parçası olarak görmeden yapamazsınız' dedi. Karar ona ve kulübe bağlı. Fakat Drogba her zaman burada efsane olarak görülecektir. Dönerse eminim kulübe karşılık olarak bir şeyler verir. Eminim Drogba da Chelsea'ye dönmeyi istiyordur" ifadesini kullandı.

Galatasaray maçına da değinen Lampard, "Onun için çok zor bir maç olduğundan eminim. Maçı biz kontrol atında tuttuk. Drogba'ya çok pas gelmedi. Gene de o gücüyle büyük bir tehdit. Maçı tabii ki kazanmak istedi, ama ona çok saygımız var ve yapılan karşılamadan memnunum" diye konuştu.

Sky Sports'ta yer alan, "Frank Lampard, Drogba ile birlikte olmayı çok istiyor" başlıklı haberde de, sezon sonu Galatasaray ile kontratı bitecek Drogba'nın ileride Chelsea'ye antrenör olarak veya sezon sonunda futbolcu olarak dönebileceğine dikkat çekildi.

(Ajansspor)

Didier Drogba
Didier Drogba Hakkında
  • Kulüp :Galatasaray
  • Değeri :15.000.000 $
  • Yaş :34
Sıradaki Haber
Schalke'de Höwedes şoku
Yükleniyor lütfen bekleyiniz